Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bérfőzés

A Kövér Pálinkafőzde 2019 nyarán nyitotta meg kapuit, Noszvaj Szomolya külterületén.​ A pálinkafőzde lelke az egyszakaszos Ulrich Kothe berendezés. A réz főzőüst 400 literes, amihez háromtányéros koncentráló oszlop is tartozik, valamint a finomító 150 literes, így készülhetnek benne kisüsti és egyszakaszos (aromatornyos) pálinkák is.

A növekvő igények kielégítésére a Kövér Pálinkafőzde egy újabb berendezést állított be a 2021-es évben, mely szintén egy egyszakaszos Ulrich Kothe szerkezet, melynek főzőüstje már 500 literes, amihez négytányéros koncentráló oszlop is tartozik.

A Kövér Pálinkafőzde garancia a minőségre, hiszen azon túl, hogy a legkorszerűbb és legmodernebb technológiával dolgozunk, nagy tudással és tapasztalattal rendelkező főzőmester segíti munkánkat. Pálinkafőzdénk a környéken egyedülálló módon teljes körű szolgáltatást nyújt az alapanyag feldolgozásától (magozás, bogyózás, darálás, aprítás), a teljes körű erjesztésig. Adott mennyiség felett a szállításban is partnerek tudunk lenni!

Az új Jövedéki Törvény értelmében a bérfőzés a 2021-es évtől 86 literig adómentességet élvez, így a főzés bruttó díja 1 liter 50% V/V-os pálinkára vonatkoztatva 980 Ft/liter.​ Hozd el saját gyümölcsöd, a többit pedig bízd főzőmestereink szakértelmére, illetve magas minőségű berendezéseinkre!